Beheer privacy, gegevens en je account
Controleer je toestemming, exporteer je accountgegevens, wijzig je inloggegevens en lees wat permanente accountverwijdering inhoudt.
Beheer accountbeveiliging, toestemming voor AI-verwerking, exports en beslissingen over verwijdering in één weloverwogen werkwijze.
Voordat je begint
Deze accountinstellingen zijn beschikbaar op Free en Pro. Voor onomkeerbare acties moet je mogelijk onlangs zijn ingelogd. Een actief abonnement moet je opzeggen voordat je je account verwijdert. Met Lifetime Pro hoef je vooraf niets op te zeggen: als je het account verwijdert, eindigt de licentie, zoals in de onderstaande stap wordt uitgelegd.
Controleer de accountinstellingen
- Open Inloggen & e-mail in Instellingen.
- Gebruik je accountprovider om zo nodig een e-mailadres of wachtwoord te wijzigen.
- Laat bij Datumnotatie de optie Automatisch staan om de regio van je browser te volgen, of kies DD/MM/YYYY, MM/DD/YYYY of YYYY-MM-DD om een vaste volgorde in te stellen voor numerieke datums op het startscherm, in de casuslijst, bij analyses, tijdlijnen en voorschriften. De regel onder de keuze toont de datum van vandaag in de ingestelde volgorde.
- Open Privacy & toestemming.
- Kies bij Cookies en webstatistieken of webstatistieken in deze browser worden gebruikt en of het gebruik van functies voor het account wordt geanalyseerd (als je dit uitschakelt, heeft de ondersteuning minder informatie om je te helpen); Cookie-instellingen openen toont alle opties. Deze schakelaars hebben nooit invloed op je account, het inloggen of je AVG-toestemming — wijzig je keuzes voor AVG of AI-verwerking pas nadat je de gevolgen hebt gelezen. Als de kaart Overeenkomst inzake patiëntgegevens wordt getoond, gebruik je Gegevensgebruik beheren om te kiezen voor studiegebruik of patiëntgebruik. Accepteer de overeenkomst eenmalig voordat je herleidbare patiëntgegevens toevoegt; dit staat los van toestemming van de patiënt en toestemming voor AI-verwerking. De kaart toont de geaccepteerde versie, datum en genoemde klant, met een download van het acceptatiebewijs en de exacte overeenkomst als JSON.
- Schakel Patiëntnamen verbergen in casuslijsten in voordat je lesgeeft of je scherm deelt.
- Gebruik Exporteer je gegevens om een machineleesbare kopie te downloaden en bewaar deze veilig.
- Zeg een actief abonnement op voordat je het account verwijdert en bevestig de verwijdering pas nadat je de volledige waarschuwing hebt gelezen. Vink bij Lifetime Pro eerst Ik begrijp dat de Lifetime Pro-licentie permanent wordt beëindigd aan. Als je het account verwijdert, worden de licentie en de bijbehorende Lifetime Pro-uitbreidingen definitief beëindigd: ze kunnen niet worden hersteld, naar een ander account worden overgezet of na de termijn van 14 dagen worden terugbetaald. Een lopende betalingsregeling wordt stopgezet.
Je kunt ook de openbare verwerkersovereenkomst lezen of afdrukken zonder in te loggen. Door deze te lezen, wordt je acceptatie niet vastgelegd.
Wat je zou moeten zien
Elke gevoelige actie legt het effect uit en vraagt waar nodig om bevestiging of recente authenticatie.



Als er iets niet klopt
- Als een beveiligingswijziging wordt geweigerd, log dan uit, log opnieuw in en probeer het nogmaals via Instellingen.
- Als de export mislukt, houd je account dan open en probeer het opnieuw met een stabiele verbinding.
- Als de verwijdering wordt geblokkeerd, zeg dan het actieve abonnement op in het factureringsportaal voordat je teruggaat naar de gevarenzone.
- Als Account verwijderen uitgeschakeld blijft bij een Lifetime Pro-account, vink dan de bevestiging erboven aan.